Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Artikkel

Dråka alvorlig skadet i fjellet

Lørdagsmorgen fikk Dråka et alvorlig kutt i forfoten, hvor både blodårer og achilles-sena ble kuttet rett av. Blodtapet var enormt og det stod om liv.

Blødningen som oppstod etter et kutt fra antakelig knust glass var enorm. Vi hadde heldigvis med førstehjelp-utstyr og fikk raskt ordnet en trykk-kompress som stanset blødningen. Ottar dro raskt ned til vakthavende veterinær.Operasjonen tok to timer og var komplisert. En stadig blodstrøm gjorde det vanskelig å se under operasjonen. Heldigvis greide veterinæren å stoppe blodstrømmen, sånn at achilles-sena kunne skjøtes. 15 sting, 4 utvendig og resten innvendig ble fasiten. Nå er det bare å ta tiden til hjelp. 6 uker med gips og regelmessige skift av bandasjer ligger foran oss. så får vi bare håpe på at Dråka igjen kan bli jakthund.En posting om dette ble lagt ut på Facebook og det ble snappet opp av Nordlys.Historien om Dråka kunne også leses i andre aviser.

https://www.nordlys.no/nordreisa/jakt/hund/slik-sa-setteren-draka-ut-etter-jakten-har-ikke-rad-til-a-miste-noen-pa-denne-maten/s/5-34-703900