Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Artikkel

En ny 2.AK til Lundefjellet's Dj Dråka på Arnøyprøven

Vi var med å arranger prøven på Arnøya. Ottar dømte begge dager og Lillian stilte Leah i VK på lørdag og Dråka i AK på søndag

I Leah sitt første slipp i  lørdagens VK slo hun sin makker i fugl. Lillian og dommerne fant henne i en stilfull stand, men situasjonen ble ødelagt av makkeren.Det som var synd var at makkeren ikke sekunderte og heller ikke lot seg stoppe av eieren. Makkeren gikk forbi Leah og tok opp rypa, det førte til at Leah ble litt for urolig og ble avsluttet. Demed ble det ingen premie på Leah denne helga. Hun har fortsatt ikke fått noen løpetid, så vi får vente og se hva som skjer.

Dråka startet i AK på søndag. Hun gikk glimrende på det tunge og krevende føret. Hun hadde to flott fuglearbeid uten reis. Det resulterte i en ny flott 2.AK. Vi håper at hun snart får 1.AKog blir kvalifisert i VK.

Broren til Dråka, Haras stilte i VK på Arnøya. Haras gikk meget godt og hadde en stand utenfor jaktbart hold. Han kvalifiserte til søndagens finale og ble rangert høyt der. Dessverre ble han for urolig på støkk på slutten av dagen og ble avsluttet. Vi vil nok få høre mere fra Haras og Jan Iver Strand.

20170313_203543_800x1192.jpg

Lillian og Dråka

Leah i VK_800x1067.jpg

Leah