Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Valpekull

Snart 8 uker og valpene forberedes på å komme til nye eiere.

Her hos oss begynner vi å instille oss på å sende disse flotte valpene fra oss. Ei blir igjen hos oss. Det som er spesielt med dette kullet er at de reiser så langt, hele flokken.Til Stavanger, Porsgrunn, Kongsberg,Molde, Bodø,Mo , Oulu i Finland og til Kirkenes ,skal de. Torsdag 21.starter Ottar til Tromsø med 8 valper som skal ut i verden. Vi har kjørt litt bil og det ser ut til å gå fint.

Valpene 7 uker snart.

Her skjer det mye. Valpene er sosiale og vi begynner å ha dem litt ute etter at de har spist. Naboungene er en del innom nå og det setter valpene pris på.

Valpebilder av hver valp, ett i front og ett fra siden.

Her kommer det bilder. 3 hanner først, deretter 6 tisper.

Valpene er nå 4 uker gamle.

Her hos oss begynner det å livne til i valpekassen. Dixie har fortsatt godt med melk. Snart vil vi begynne med å gi dem fast føde. I artikkelen kommer flere bilder av gjengen.

Valpene 3 uker

Her kommer bilder fra valpekassen. Nå er de blitt 3 uker. Det er en flott gjeng. Valpen er svært like og vi har store vansker å se forskjell på dem. det begynner å komme små flekker og fargenyanser på valpene. Dixie er en suveren mor. Her følger noen bilder. Bilder med blått er hanner og rødt er tisper.To bilder av hver valp.

Valpene 2 uker gamle, bilder fra 10.2

Her er alle like rolige og de har godt med mat.Det blir lite actionbilder, mest bare sovebilder. Dixie er eksemplarisk med valpene. Her kommer bilder fra søndag.

Valpene er 1 uke gamle. Bilder fra 3.2

Det er en gjeng på 9 friske og fornøyde små valper i valpekassen. Dixie har godt med melk.Hun steller fint med valpene og er trygg og fin med dem. Valpene er rolige og de sover når de ikke spiser.

Dixie og Tøder har parret seg og valper ventes siste uka i april.

Dixie og Tøder hadde mandag og tirsdag parring og det har gått helt greit. Nå venter vi bare i spenning på om det blir valper. Valpene vil få ei flott valpetid her oppe på våren. De første interesserte i valp har meldt seg allerede. Vi har nå meldt parringa inn til NESK avlsråd og håper at de legger ut at de blir valper.

Når Dixie får løpetid vil vi parre Dixie med Galloks Tøder.

Løpetiden er nok ikke langt unna. Når den kommer så drar vi til Tøder i Bjørnevatn. Det skal bli artig med ny valp i huset.Vi har laget ei stamtavle med DogWeb for valpene til Dixie og Tøder. Her er det mye å kose seg med for de som er interesert.

Stamtavle for valpene etter Sarah og Foppa

I Sarah sitt andre kull ble det bare to hann-valper. Det var to flotte hanner, Rio og Metso, som godt plassert.