Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Valpekull

Stamtavlen for valpene etter Sarah og Granit.

Sarah vil få sine valper i slutten av uke 30. Dette er Sarah sitt første kull, og vi har veldig tro på at dette vil gi veldig gode hunder. Se nærmere presentasjon om Sara under linken våre hunder.
Sarah er en behagelig og god hund som har blant annet vunnet Artic cup 2003. Hun har et herlig gemytt og er meget rolig.

Stamtavlen for valpene etter Nikita og Granit.

Valpene ventes i uke 29. Vi tror denne kombinasjonen vil gi gode resultater. Begge hundene er gode jakthunder og er rolige med et herlig gemytt.
Nikita har et fabelaktiv løpsett i terrenget og får mye terreng med seg i god kontakt med jeger. Granit sitt effektive søk og glimrene fuglebehandling er imponerende. Dette skal bli spennende!

Engelsksetter valper ventes i slutten av juli

Vi ser at Nikita har valper i magen. Hun har lagt seg ut en del, så nå blir det spennende å se hvor mange det blir.. Vi tror det blir fødsel på lørdag eller søndag den 23.07.
Valpene vil bli leveringsklar etter den første jaktuka i september. Levering av valpene har alltid godt greit. Vi har ordnet det slik at det har blitt minimale kostnader for kjøperne.

Hvorfor brukte vi Myrhedens G-Granit S21847/2002?

Granit er en meget spennende hund som har i ung alder vist gode prestasjoner på jaktprøver og utstilling i Sverige og Norge. Han har imponert mange med sine gode fuglebehandlinger. Han har presise og djerve fuglearbeid.Vi tror vi vil få se Granit mye på premielistene i framtiden. Vi har så stor tro på dette, at vi har beholdt to valper etter Nikita og han. Sarah er ung, og vi venter noen år før vi tar valp etter henne.

Sarah og Granit parret seg den 30.05.

I Sarah sin 15 dag ble det parring. De hang sammen i 20 min. Så nå får vi en spennende tid fremover.

Nikita og Granit parret seg 24.05

Nikita lot seg parre den 14. dagen. Granit har vært klar i nesten en uke. De hang sammen ca. 20 min.