www.lundefjellets.com

2.UK til Lundefjellet's LZ Hi-Five på Reisadalprøven

Første helga i oktober hadde vi besøk av to av avkommene etter Leah og Zevs. De to og Bob stilte på vår lille prøve her i Reisadalen.

Lundefjellet's Bob stilte første dagen og han hadde tre fuglearbeid med djerv reis. Han var partiet viltfinner og han gikk meget godt. Dessverre mente dommeren at bremslengden ble for lang. Vi vil nok få se mer til han til vinteren.
Lunsh pause med Christian Lembricht og Bob i front.
Hi-Five viste meget god utvikling fra lørdag til søndag. Hun gikk på søndag meget godt og fant sine fugler og kunne avsluttes med en flott 2.UK. Både Geir Ture og Veronica førte Hi-Five hver sin dag. Veronika førte henne på søndag og det ga nok mer smak etter denne flotte opplevelsen..
Her sitter våre gjester med Dråka i spissen. Oddbjørn kom til hytta etter ei ukes jakt, så Sia var litt sårbeint og sliten. Hun fikk ikke vist sitt potensiale denne helga. Oddbjørn og Sia kommer sterkere tilbake.
Snøen lå høyt i fjellet og der var de fleste rypene, noen var samarbeidsvillig, mens andre bare lettet uten at vi var nært. Dråka hadde sin sjanse, men ble litt for urolig.
Koselig med besøk på hytta.
Hundene var trøtt og rolig på hytta.