Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Artikkel

Lillian stiller Leah og Dixie i VK neste helg på Senja

Lillian skal til Senja for å stille i VK med Leah og Dixie. Begge har vært gode under rypetellingene og vi har som alltid store forhåpninger. Dråka er enda ikke helt komplett rolig i fugl, så hun får vente litt. Kelly på 10 år er fortsatt i godt slag, men hun er pensjonert fra prøver.( Resultat Senja sist i artikkelen!)

Leah med fugl i Reisadalen.

Vi er godt fornøyd med Leah og har stor tro på henne i høst. Presise og flotte fuglarbeid er hennes varemerke for tiden. Måtte det bare også være slik på prøvene og jakta  i høst.

Dråka med rype foran.

Vi venter litt med å stille henne. Litt finpuss trengs.

Kelly har igjen funnet rype under rypetellinga.

Gammelhunden trenger litt ekstra kondisjons-trening. Hun er erfaren og har flotte fuglarbeid. En skikkelig jeger, som det kan jaktes skikkelig for.

Lillian har gått mye på toppturer i sommer. Alltid har det vært med hunder, som oftest Leah og Dixie.

Dixie har etter valpene kommet seg raskt i form. Hun har fine fuglarbeid og går godt nok i massevis. Om du vil se, så er det bare å ta en titt på Youtube og søk på Ottar Remmen. Siste snutt ble lastet opp i dag. Der vises Dixie i reis. P Kadra har også stand, men er litt urolig.

Finalepartiet på Senja

Resultatet fra Senja ble ikke helt etter forventningene

På lørdagens kvalifisering gikk Dixie godt i første runde og ble rangert høyt. I andre runde ble hun minusbelagt på søket og utgikk. Leah hadde skikkelig stang ut på lørdag. Hun tok stand i siste minutt av første slipp. Reiste villig, men ingen rype lettet. Det ble nesten ikke tid til utredning, for tiden var ute. De to neste hundene støkket opp rypa 2-3 meter til side for der Leah hadde reist. Rypa hadde antakelig løpt vekk fra setet. Leah gikk bra i kvalifiseringen og kom til finalen.
Leah gikk tre slipp i finalen og hun hadde sjanse på fugl. Dessverre lyktes hun ikke og det ble ingen premie denne gangen.
Vi får håpe på bedre lykke neste prøvestart som blir etter jakta.