Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Artikkel

Lundefjelletshunder som har stilt på utstilling denne våren

17.06.17
Vi er nå inne i utstillingsperioden og flere av kennelens hunder er blitt stilt med et flott resultat.

Lundefjellet's D J Bajas som eies av Svein Børre Roppen, er akkurat fylt 2 år. Han er etter Dixie og Simos Johsi 2.kull. På Ørskogen fikk han sitt andre BIR. Bajas har 2 x ( Excellent, CK og 1. BHK og BIR). Gratulerer til Svein.

 

Lundefjellet's D J Mako som eies av Øyvind Krane, er akkurat fylt 4 år. Han er etter Dixie og Joshi sitt første kull. Han stilte for første gang på utstilling og fikk Excellent. Gratulerer med et flott resultat.

Lundefjellet's L Z Spleis som eies av Ane Kvammen og Simon Helsvik, er ennå ikke fylt et år. Han er etter Leah og Stillatjønna's Zevs. Han er en stor flott hann, som ennå er litt uferdig. Han fikk en flott Very Good på Altautstillengen forrige helg. Gratulerer så mye!

Lundefjellet's L Z Sia som eies av Oddbjørn Tore Olsen er søstra til Spleis. Hun stilte på Villmarksmessa i går og fikk Excellent, CK og 3.BTK. Dette er meget sterkt av en så ung hund. En stor gratulasjon.

Vår egen Lundefjellet's D J Sjakk bror til Bajas, ble stilt på utstilling for første gang i Alta. Han gjorde det meget bra og fikk Excellent, CK, 1.BHK og BIM.

Vår egen Lundefjellet's D T Leah som er etter Dixie og Gallok's Tøder, fikk en flott Excellent i Alta

Lundefjellet's D J Hoss( bror til Bajas og Sjakk) til Reidar Nilsen stilte på Bodø utstillingen. Der fikk de Excellent, CK, R. CERT og 2. BHK. Bildet er fra i fjor,da han fikk CERT og ble beste hann. Hoss er en meget pen hund. En stor gratulasjon til Reidar.

Håper at alle Lundefjelletshundene som stiller på utstilling sender en rapport til oss.

Dette er en fin tid til å ta med sine firbeinte på trimturer,med litt trim så vi holder oss i god form. Vi ønsker dere alle en riktig fin sommer!