www.lundefjellets.com

Velkommen til Lundefjellets kennel.

Vi er Lillian og Ottar Remmen og driver aktivt på med jakt og jaktprøver. Vi har hatt to raser, engelsk setter og strihåret vorsteh. For tiden har vi bare engelsk setter. Målet med vårt oppdrett er å få gode og harmoniske jakt- og familiehunder.

Ei målsetting med avlen er å avle fram hunder som vi selv kan tenke oss å ha: Det må være jakthunder som er enkle å jakte med og som alltid skal kunne gjøre en skikkelig jobb i fjellet. Jakta er alltid høydepunktet med det å ha fuglehund. Den dagen vi avler oss vekk fra å ha jegere, må vi finne på noe annet. Vi er vante med å ha hunder med trøkk og vilje til å prestere i konkurranse med andre gode hunder. Vi tror at gode jegere alltid vil hevde seg i prøvesammenheng.

Ottar har vært aktiv i fuglehundmiljøet siden 1990. Han har vært  sentral i Nord-Troms Fuglehundklubb siden 1994. Han har vært leder i klubben i flere år og vært prøveleder på Arnøyaprøven de fleste årene fra 1995 og fram til i dag. I 2000 ble han autorisert fuglehunddommer og har dømt en god del siden da.

Lillian har også vært i styret i Nord-Troms Fuglehundklubb i begynnelsen av 90-tallet. Lillian har i flere år hatt ansvaret for dressurtreninga i klubben og ble i år utdannet til Instruktør fase 1 og 2. Lillian har i flere år vært distriktskontakt for distriktet her i Norsk Engelsksetter Klubb.

Her bor vi.

Kart over Nord - Troms.

Her ser dere et kartutsnitt over  beliggenheten til Nordreisa i forhold til Tromsø og Alta. Storslett er kommunesenteret i Nordreisa.