Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Artikler > Artikkel

Avkom etter Nikita

10.04.09. Nå i rolige påsketider har vi tatt en opptelling over Nikita sine avkom på de tre kullene hun hadde og hvordan de har gjort det på jaktprøver.

Nikita hadde tre kull. Kull 1 var med Vårhaugens Hi-Tech og der fikk hun 8 valper. Av disse ble 6 stilt på prøve og 5 ble premiert. Den som ikke fikk premie ble bare stilt på en prøve i UK. Kull 2 var med Fjellviddas Bajas og der ble det 7 valper. Av disse ble 4 stilt på jaktprøve og alle fire fikk premier. Kull 3 var med Myrhedens G-Granit. Der ble det 3 valper og alle disse er stilt på prøve og er blitt premiert.

Tilsammen fikk Nikita 18 valper og av disse har 13 stilt på jaktprøver og 12 har fått premier. 7 av disse har oppnådd 1.premie. Av Nikitas stilte avkom har altså 92% blitt premiert. Vi har vært heldige som har fått plassert valpene til ivrige jegere og prøvefolk. De har vært flinke til å vise fram Nikita sine avkom.

Nikita er etter vår egen Bjørklund P. Zico. Han hadde bare et kull og det var med Stallobakkens E/S Tinka. De to fikk 8 valper og av disse ble tre stilt på jaktprøve. Alle tre ble premiert. De to som ble satset på var  NJCH Skaididalen's Gorbi og Skaididalen's Nikita. Begge disse har i ettertid preget ES avlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gorbi og Jan Arvid Arild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikita