Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Våre tidligere hunder

22.03.18 dro vår dronning Lundefjellet's Kelly til de evige jaktmarker

Kelly på snart 12 år har vært dårlig i den siste måneden. Vi har sett at hun har blitt tynnere, urolig og skjelven. 

Trist dag hos oss - Sarah døde i dag.

I dag, fredag 22.02 13.dro Sarah til "de evige jaktmarker". NJCH Lundefjellets Sarah ble 12 år. Sarah ble raskt dårlig og hadde en del kreft i seg. De siste dagene så vi at hun ikke var frisk. Sarah oppnådde mye på jaktprøver og var en flott jakthund. I tillegg var hun en hund med et deilig vesen. Det merkes at hun er borte. En hund vi er glad for at vi har fått ha.

Rotuas D-Torres NO34821/09

Torres er helbror til Dixie. Vi kjøpte han når han var to og et halvt år av en jaktkompis. Torres er en meget pen, rolig og avbalansert hund. Torres er CL fri og har HD status A.

Vestenfor's Zu 28388/08

Zu bor nå sammen med Tone og Hans i Molde.Zu har hd. Zu er etter Lundefjellet's Lukas og Salsa av Raisjav'ri. Hun er sterkt linjeavlet på mor siden. Zu er en meget rolig og harmoisk hund. Hun viste tidlig sine gode evner til å finne fugl og behandle de riktig.Zu er en litt mindre enn middels stor tispe, kraftig bygg og et fint hårlag. dessverre har hun ikke mye barter. Her er hennes jaktprøveresultater og stamtavle:

Nikita døde onsdag 19.11.08

Lundefjellets stammor Skaididalens Nikita sovnet stille inn onsdag 19. hos dyrlegen. Nikita ble litt over 12 år og har hatt et godt liv som jakt- og familiehund hos oss. I høst har hun ikke vært i særlig slag og har sakte, men sikkert blitt stadig redusert. I dag valgte vi å ta farvel med Nikita. Nikita har avlet godt og har vært en flott hund å ha. Det er litt tomt hos oss nå, selv om vi har tre hunder.

NUCH Salsa av Raisjavri 16288/99

Salsa er ei strihårtispe av middel størrelse.God jaktlysst og skikkelig rå i fugl.

Møllerhaugens A. Pia

Vi fikk Pia i 1990 og da var hun 18 mnd. Vi var litt betenkt på om vi skulle ta henne. Hun var et råskinn i fugl. Hennes behagelige vesen og det gode søket, gjorde at vi tok utfordringen med å prøve temme henne.

Bjørklunds P. Zico far og farfar til våre engelsksettere i dag.

Zico var en hund med et veldig stort potensial. Han var en hund som imponerte mange, med sitt fantastiske trøkk og revering. Zico gjorde det bra både på jaktprøver og på utstillinger. Vi ser i dag at mange gode hunder kan spores tilbake til Zico og hans bror Bjørklund's P. Chott.

Skaididalens Nikita 03370/97

Nikita er etter vår første engelsksetter Bjørklund'P Zico, vi valgte å ta en parringsvalp. Nikita er en god jakt og prøvehund. Hun er en rolig og harmonisk, og har avlet bra i sine to kull.