Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Valpekull

Overskuddsvalpene er snart klare for nye hjem.

inguke8

Valpene er nå snart 8 uker. Onsdag om 5 dager drar de første fra oss. De i nærområdet, Storslett og Alta drar først, mens hovedgruppa drar til helga. Tirsdag om litt over ei uke har vi bare vår egen Bonnie igjen. De gleder vi oss til.

Større og mer aktive valper krever bedre plass og muligheter for å boltre seg.

bingen ingtrss

Etterhvert som at valpene vokser til og  blir mer og mer aktive, så øker behovet for plass, godt underlag og høye kanter. Her sees flere utbygginger etterhvert som de har utviklet seg. Vi har nå ordnet et lekeareal, med flis, kunstgress, tillegsvarme og høye kanter. temperaturen i en oppvarmet garasje ligger på ca 12 grader og varmelampene sørger for behagelige varmestråler, for de som trenger det. Bingen i garasjen er en lekebinge, som benyttes 3- 5 ganger daglig.

Ormekur, kloklipp og sosialisering må til.

ing25dg

Når valpene vokser til må vi klippe klør, gi ormekur og starte sosialisering med mennesker. Det er artig å se at de allerede er tillitsfulle og at de søker mot oss. Når Lillian klipper klørne, så skal valpene oppleve det som trygt og behagelig.

Bilder av valpene 16 dager gamle.

ingress2ukorg

Her kommer det bilder av valpene. Hannene er i blått og tispene er da i rødt. Alle har det bra. Det begynner å bli livlig i valpekasssen.Ikke alltid å få klare bilder.

Nå er valpene 11 dager

12ukingre

Nå er valpene 11 dager gamle. Ennå ikke så mye action i valpekassa, men bare vent. Snart yrer det av liv.

Alt vel i bingen.

6dging

"Fryd og gammen" i valpekassen. Alle 9 legger på seg og fyller dagene med søvn og mat. Dråka tar morsrollen på alvor. 6 dager gamle er det bare harmoni i valpekassen. Nå kommer det straks flere bilder.

Dråka fikk 9 valper, 6 tisper og 3 hanner.

ingdråka1dg

11.mars fikk Dråka 9 valper, 6 tisper og 3 hanner. 5 med sorte flekker og 4 rød-hvite. De sorte blir enten sort-hvit eller tricolor. Valpene ble veldig jevne i størrelse og de har det bra, sammen med en kjærlig mor.

Valpene er nå 4 uker gamle

De vokser og trives. Nå er de passert 4 uker og det "går berre lekkert". Det er ikke akkurt kamp om føden i blant dem. Leah har masse melk og det ses på valpene.

6 uker og nå er det bestemt hvem som skal hvor.

Stadig utvikling og nå har valpene fått adresse. Navnene er nå klare. Sosialiseringa går for fullt.

Valpene ved 5 uker.

Her kommer bilder fra valpene 5 uker gamle. De har nå både fått prøve utelivet, kjørt bil og vært på hyttetur.