Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > ES avkom fra kennelen

Mako og Øyvind Krane Johansen besøkte oss for veiledning og trening.

Øyvind er førstegangseier av fuglehund og følte at han kunne ha behov for litt hjelp og veiledning. Mako er etter Dixie sitt siste kull, sammen med Johsi. I artikkelen kan dere lese litt om besøket.

Lundefjellet's Kelly 21142/06

Kelly er en flott tricolore tispe. Kelly har vist seg frem i UK med 4 x 1.UK, og 2 x 2.UK. Hun var også finalist i Artic Cup. Hun fikk også 1.AK på sin første start i AK. Hun har fått flere topp premier i VK. Hun har en viltfinnerindeks på 112 og en reisindeks på 109. Hun har aldri blitt brukt i avl fordi hun har HD C på en skål.

 

NJCH Lundefjellets Sarah 11190/01

Sarah er vår egen hund. Hun er en hund vi er meget godt fornøyd med. Hun har hatt et kull i august 06. Disse begynner nå å vise seg fram. Og et kull på våren 08. Det som avgjør om vi setter på et kull til sommeren 10, er HD statusen etter siste kullet.

Lundefjellet Tracy 11186/01

Sarah sin søster Tracy har gjort det gått på prøver. Hun har til nå hatt to valpekull, og flere av disse har markert seg sterkt på prøve.To ble premiert i Artic Cup finale 07 og Raki var rangert som nummer 2 i derby finalen. Hun fikk også 1 AK på sin første start i oktober.

Lundefjellets Juni 11188/01

Eiere av denne hunden er Beate Heidenreich og Tore Christian Røed. Juni viste tidlig gode egenskaper og har gjort det bra som jakt- og avlshund. Hun har vunnet NM skog 2006 og det som den første engelske setter. Juni har hatt to valpekull med samme hannhund. Fra disse har det kommet mange første premier på jaktprøve.

Lundefjellet's Aron 21147/06

Aron bor hos Odd Erik Johansen med familie i Tromsø. Aron er en svart og hvit middels stor hann, etter Lundefjellet's Sarah og Myrhedens Granit. Odd Erik er veldig fornøyd med han, han går gått og har flotte fuglarbeid.

Lundefjellet's Wilma 21144/06

Wilma bor i Nesbyen i lag med Sigur Dypedokk med familie. Wilma er etter Nikita og Granit.

Lundefjellets Fark 21787/03

Even valgte å ta en parringsvalp etter sin egen hanne Fjellviddas Bajas og Nikita. Fark er en hund som er stilt få ganger på prøve, men han har fått flere første premier.

Lundefjellet's Lago 21145/06

Lago har på fem starter i UK 2 x 2UK og 3UK.
Han er ikke stilt på utstilling.
Lago eies av Lasse Asmyhr. Her er noen ord fra Lasse:"Lago har gått veldig bra de siste helgene, revierer stort, veldig bra trøkk, god kontakt, reiser djervt. Med reisen kom det en del etterganger, må få de rette koblingene mellom reis og rios i hode på han nå, så blir det jaktprøver til vinteren."

Lundefjellets Mira 11187/01

Mira ble sendt til Bergen. Der har en Tromsøværing slått seg ned å stiftet familie. Mira viste tidlig at hun hadde høy jaktlyst, og hun har fått mange premier på prøve i forhold til antall starter.