Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Bilder og film

Valpene er 1 uke gamle. Bilder fra 3.2

Det er en gjeng på 9 friske og fornøyde små valper i valpekassen. Dixie har godt med melk.Hun steller fint med valpene og er trygg og fin med dem. Valpene er rolige og de sover når de ikke spiser.

Dixie som fuglebehandler - videosnutt av Dixie i fugl.

Dixie er tøff  i fugl, samtidig som hun har vært lettdressert. Det er egenskaper som vi mener hun har arvet gjennom generasjoner.Om ikke alt for lenge blir det valper igjen etter Dixie. (Flere snutter ligger under Lundefjellets2 på YouTube).

Trening med de unge.

Nå begynner dagene å bli korte her oppe. En av helgedagene setter vi nå av til å trene og perfeksjonere de unge hundene. Den andre dagen jakter vi. Noen ganger er vi med andre unghunder, mens andre ganger er vi alene. Mye lemen i terrengene er avløst med mye snø i høyfjellet. Under er det en filmsnutt på Youtube. Bruk fullskjerm, så ser dere litt bedre.

Ny strihår i huset!

Som de ville ha sagt i Bergen: "Endelig har Gullet kommet hem!"
Ottar har vært i Bergen til Morten og Ann Cathrin Soltvedt og hentet valp etter Salsa og Lukas. Hun skal hete Zu. Zu er en livlig og trygg valp som allerede har rukket å sjarmere familien. Her er noen bilder fra de siste dagene.

Elvebåttur på Reisaelva i midten av august.

Inger-Lill har skrevet denne artikkelen til bildeseriene fra Reisaelva.

Elvebåttur på Reisaelva i midten av august.

Her er bildeserie nummer 1. fra Reisaelva. Fotograf er Inger-Lill L. Pedersen

En bildeserie av Kelly snart 7 måneder.

Ottar og Christian på tur med Kelly og Tess. Her er en bildeserie av Kelly i aksjon i tung snø.

Fine treningsforhold i Reisa

I helgene prioriterer vi å trene med våre hunder. Det er ennå for mørkt til å trene i terrenget midt i uka. Mørketiden er i ferd med å slippe taket og det er mange fine lysstemninger på denne tiden. Kelly og Tess har ennå ikke våknet, men de får være med.

Bilder fra november

Vi har det mørkt her oppe i nord. I ukedagene er det mørkt når vi går på arbeid og mørkt når vi kommer hjem. Så det blir i helgene vi får muligheter til å komme oss ut i litt lys. Valpene vokser og de skjønner mere og mere. De trives godt ute på tur og de har allerde fått bra fart når de setter avgårde.