Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Valpekull > Engelsk setter

ES kull 9. NESK avlstispe Lundefjellet's D T Leah har blitt parret med Stillatjønnas Zevs

Dette blir en veldig spennende kombinasjon mellom to gode viltfinnere og gode fuglebehandlere. Vi har veldig god tro på å kombinere disse lnjene. Valpene ventes 23.juni 2017.

ES kull 8. Gjenparring mellom NUCH Rotuas Dixie og NJCH Simos Johsi

Dixie fødte 8 valper. 6 hanner og 2 tisper. Den ene hannvalpen var svak og den greide ikke å ta til seg næring i de to første dagene.. Den sovent stille inn. De andre er i topp form og drikker melk for harde livet. Dagene går nå til mat og søvn.

ES kull 7 NUCH Rotuas Dixie og NJCH Simo's Johsi

Ottar og Dixie har vært å besøkt Roger Halvari og Johsi i Vadsø. Vi venter valper rundt 1.mai.

ES kull 6. Rotuas Dixie og Galloks Tøder

Vi har vært i Kirkenes hos familien Syversen og truffet Tøder.Vi kom seint 13. dagen og det var det var nokså klart for parring. De to neste dagene ble det parring og nå håper vi på at det blir fullklaff.Oppholdet i Kirkenes hos Grete-Lill og Bjørn Tormod var veldig trivelig for både Dixie og Ottar.

ES kull 5 Lundefjellet's Sarah og Sjch S N Intuch Giddes B Foppa 2008

Dette er en kombinasjon som vi har veldig stor tro på. Foppa har avlet meget bra. Det ble dessverre bare to hann valper og ingen tispevalp på oss. De to hannene er plassert meget godt. De virker meget harmoniske og ser flotte ut.

ES kull 4 Lundefjellet's Sarah og Myrhedens G-Granit. 2006

Du finner informasjon om Granit i artikkelen under!

ES kull 3 Nikita og Myrhedens G-Granit. 2006

Granit er en meget spennende hund som har i ung alder vist gode prestasjoner på jaktprøver og utstilling i Sverige og Norge. Han har imponert mange med sine gode fuglebehandlinger. Han har presise og djerve fuglearbeid.Vi tror vi vil få se Granit mye på premielistene i framtiden.

ES kull 2 Nikita - Fjellviddas Bajas 2003

Vi valgte Bajas fordi han var god i fuglebehandling og han hadde avlet godt. Han var en glimrende jeger.

ES kull 2 Nikita - Fjellviddas Bajas.

Det ble fine valper med alle fargekombinasjoner.

ES kull 1 Nikita - Vårhaugens Hi-Tech 2001

Vi valgte å bruke Hi-Tech, han var en ung hund som hadde prestert sterkt både på jaktprøver og utstilling. I tillegg var det mange bra hunder bak han. Hi-Tech var flink til å behandle fugl, hadde et bra søk,viltfinner evne og var rolig og harmonisk familiehund.