Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Valpekull

Ormekur, kloklipp og sosialisering må til.

ing25dg

Når valpene vokser til må vi klippe klør, gi ormekur og starte sosialisering med mennesker. Det er artig å se at de allerede er tillitsfulle og at de søker mot oss. Når Lillian klipper klørne, så skal valpene oppleve det som trygt og behagelig.

Bilder av valpene 16 dager gamle.

ingress2ukorg

Her kommer det bilder av valpene. Hannene er i blått og tispene er da i rødt. Alle har det bra. Det begynner å bli livlig i valpekasssen.Ikke alltid å få klare bilder.

Nå er valpene 11 dager

12ukingre

Nå er valpene 11 dager gamle. Ennå ikke så mye action i valpekassa, men bare vent. Snart yrer det av liv.

Alt vel i bingen.

6dging

"Fryd og gammen" i valpekassen. Alle 9 legger på seg og fyller dagene med søvn og mat. Dråka tar morsrollen på alvor. 6 dager gamle er det bare harmoni i valpekassen. Nå kommer det straks flere bilder.

Dråka fikk 9 valper, 6 tisper og 3 hanner.

ingdråka1dg

11.mars fikk Dråka 9 valper, 6 tisper og 3 hanner. 5 med sorte flekker og 4 rød-hvite. De sorte blir enten sort-hvit eller tricolor. Valpene ble veldig jevne i størrelse og de har det bra, sammen med en kjærlig mor.

Valpene er nå 4 uker gamle

De vokser og trives. Nå er de passert 4 uker og det "går berre lekkert". Det er ikke akkurt kamp om føden i blant dem. Leah har masse melk og det ses på valpene.

6 uker og nå er det bestemt hvem som skal hvor.

Stadig utvikling og nå har valpene fått adresse. Navnene er nå klare. Sosialiseringa går for fullt.

Valpene ved 5 uker.

Her kommer bilder fra valpene 5 uker gamle. De har nå både fått prøve utelivet, kjørt bil og vært på hyttetur.

4 uker og valpene fikk besøk.

I dag fikk valpene besøk av Benjamin og Christine fra Skjervøy. Christian Lembricht skal ha en hannhund. Valpene er trygge og tillitsfulle.

Bilder av hver enkelt valp ved 3 uker.

Nå begynner det å bli mer liv i bingen.  Øynene har kommet fram og de tasser rundt, god-lyder høres og de oppsøker oss.Her kommer bilder av hver enkelt. Lilla er tisper, mens hanner er blå.