Lundefjellets kennel
Du er her: Hjem > Valpekull

4 uker og valpene fikk besøk.

I dag fikk valpene besøk av Benjamin og Christine fra Skjervøy. Christian Lembricht skal ha en hannhund. Valpene er trygge og tillitsfulle.

Bilder av hver enkelt valp ved 3 uker.

Nå begynner det å bli mer liv i bingen.  Øynene har kommet fram og de tasser rundt, god-lyder høres og de oppsøker oss.Her kommer bilder av hver enkelt. Lilla er tisper, mens hanner er blå.

Valpene er nå to uker.

Nå begynner det sånn smått å skje saker. Øynene åpnes og de begynner å krabbe litt. Vi legger ut noen bilder. Hanner på blått og tisper på lilla.

En film om valpene og Dixie ved 7 ukers alder

Her kommer det en filmsnutt om hvordan vi har valpene. Valpene presenteres og dere kan se hvordan Dixie dresserer de små. Det er til tider ganske livlig rundt oss. Snart reiser valpene til sine eiere.

Nå som alt bare var topp - så ble det jurbetennelse og koldbrann for Dixie

I går, 4.3., oppdaget vi at det var noe som ikke var i orden. Melkespreng med påfølgende jurbetennelse ble oppdaget. På kort tid gikk det koldbrann. Flere veterinærbesøk før vi måtte skjære i juret, for å fjerne koldbrann. Håper det går bra med Dixie. Onsdag kveld ser vi bedring, men hun er ikke akkurat i form.

Opplastinger fra valpetid og trening i fjellet.

Noe seint, men her kan dere se hvordan valpene hadde det hos oss. Det er en del korte klipp fra de siste ukene her. Det er også noen klipp fra trening i fjellet.

Her er en oversikt over valpene og deres nye eiere.

Alle valpene bortsett fra Leah som vi har behold selv, dro til sine nye eiere torsdagen før påske. Alle valpene virker nervesterke og de er kvikke.Tilbakemeldingene fra de nye eierne er også gode. De åtte utsendte ble spredt over hele landet, fra Kirkenes til Stavanger, samt en til Finland.Etter hvert som vi får bilder fra eierne legger vi ut hvor de havnet.

Snart 8 uker og valpene forberedes på å komme til nye eiere.

Her hos oss begynner vi å instille oss på å sende disse flotte valpene fra oss. Ei blir igjen hos oss. Det som er spesielt med dette kullet er at de reiser så langt, hele flokken.Til Stavanger, Porsgrunn, Kongsberg,Molde, Bodø,Mo , Oulu i Finland og til Kirkenes ,skal de. Torsdag 21.starter Ottar til Tromsø med 8 valper som skal ut i verden. Vi har kjørt litt bil og det ser ut til å gå fint.

Valpene 7 uker snart.

Her skjer det mye. Valpene er sosiale og vi begynner å ha dem litt ute etter at de har spist. Naboungene er en del innom nå og det setter valpene pris på.

Valpebilder av hver valp, ett i front og ett fra siden.

Her kommer det bilder. 3 hanner først, deretter 6 tisper.